Наши партнеры

MenuBech skifter til oprykkere

Dansk fodbold

Silkeborg IF er på jagt efter forstærkninger, efter at oprykningen til SAS Ligaen kom i hus. Klubben har i dag sikret sig Jesper Bech på en fri transfer.

Det kom ikke som en overraskelse, at Silkeborg i dag kunne præsentere Jesper Bech som ny spiller i den røde trøje. Bech kommer til fra Esbjerg, hvor hans kontrakt ved udgangen af måneden udløber.

“Jesper er en alsidig offensivspiller med et uhyre godt blik for spillet og et fantastisk touch på bolden. Han er en meget bevægelig spiller, som er central i pasningsspillet, og at han ydermere kan lave mål gør ham til et meget interessant navn for os – så vi er meget glade for at kunne byde ham velkommen i SIF,” siger Troels Bech i en pressemeddelelse.

Troels Bech har, da han var træner i Esbjerg, haft Jesper Bech til rådighed, og det har han øjensynligt gerne ville have igen. Jesper Bech lægger da heller ikke skjul på, at han er glad for Troels Bech som træner.

“Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg var meget glad for at have Troels Bech som cheftræner i Esbjerg. Hans fodboldfilosofi med meget boldbesiddelse og fladt, bevægeligt og chanceskabende pasningsspil er lige min stil, så dét samarbejde ser jeg frem til at genoptage,” siger Jesper Bech.

Jesper Bech har fået det forpligtende nr. 10 på trøjen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu