Наши партнеры

MenuBayern vil sælge Hargreaves

Tysk fodbold

Bayern München er efter en lang tænke pause, nu villige til at sælge Owen Hargreaves, hvis Manchester United vil betale 250 millioner kroner.

I avisen Bild skriver klubbens præsident Franz Beckenbauer, at de sagtens kan finde sig en god erstatning, for de eventuelle penge, der vil komme i kassen, hvis de kan få solgt Hargreaves. Dette ville desuden være en ny transfer rekord i Bundesligaen.

“Vi skal have tid til at vurdere tilbudet fra Manchester på Hargreaves,” skrev Beckenbauer I hans klumme i avisen Bild, som i december blev genvalgt til præsident posten i klubben for femte gang.

“Med så mange penge, kan vi få lidt af hvert på transfer markedet,” noterede den tidligere storspiller, som normalt lader sportsdirektøren Uli Hoeness og formanden Karl-Heinz Rummenigge tage sig af diskussionerne mht. til spillersalg.

Hargreaves pådrog sig et brud på lægbenet d. 17. september, og har ikke spillet siden. Han har flere gange bedt bestyrelsen, om at blive solgt til den engelske topklub, efter de kom med et bud på ham, lige efter VM i fodbold i sommers.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu