Наши партнеры

MenuBayern-profiler ude med skader

Tysk fodbold

Bayern München sejrede i gårsdagens kamp mod topholdet, Bayer Leverkusen. Det var dog ikke lutter glæde, der bredte sig i truppen, da både Klose og Kahn pådrog sig skader.

Bayern München hev en vigtig sejr hjem mod Bayer Leverkusen i går, men denne kamp kostede dyrt. Sydtyskernes Miroslav Klose og Oliver Kahn, blev nemlig begge skadet.

Målmandslegenden, Oliver Kahn, pådrog sig allerede sin skade under opvarmningen, da en tidligere skade i højre albue brød op. Afløseren blev Michael Rensing, der også er udset til at blive erstatningen i Bayern-målet, når Kahn efter denne sæson forventes at indstille sin karriere.

Miroslav Klose pådrog sig en skade i begyndelsen af anden halvleg, da han i nærkamp med Stefan Kiessling, fik beskadiget sit højre knæ, som tidligere har plaget ham.

Det er endnu uvist, hvor længe Kahn og Klose må sidde ude, men det står dog klart, at de ikke når at blive klar til returopgøret i Lissabon mod Belenenses i UEFA Cuppen, der spilles i den kommende uge. Det første opgør vandt Bayern 1-0 på mål af Luca Toni.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu