Bayern og Lyon i underholdende uafgjort

Bayern München tog ikke fordel af den sydtyske hjemmebane, mens Lyon ikke tog fordel af de chancer, som de i løbet af kampen kom frem til. Kampen endte 1-1, da Demichelis sørgede for uafgjort til modstanderholdet efter et selvmål.

Første halvleg bød på et væld af chancer, men blot en enkelt scoring, da franske Lyon besøgte Sydtyskland, og fik en smag på kulturen i den del af verden. Muligvis var der ikke meget tid tilovers for kulturoplevelser, da en vigtig kamp ventede forude for franskmændene. Vigtigheden af denne kamp blev understreget hurtigt, da begge hold tilkæmpede sig samlet seks store chancer indenfor det første kvarter.

Scoringen kom dog ikke helt på den måde, som de mange tilskuere havde forestillet sig. Det var nemlig ikke en Bayern-spiller der scorede i Lyon-målet, eller omvendt. Det var Demichelis, der begik selvmål efter 35 minutter og derefter sendte Lyon i front. Et frispark fra Juninho ramte den defensive midtbanespiller, der på en eller anden mystisk vis dirigerede den udenom Rensing og i eget mål. 1-0 til Lyon ved halvleg.

I anden halvleg gik der dog heller ikke længe, før Ze Roberto bragte lighed i regnskabet. Brasseren scorede efter 55 minutter. Først var det Oddo, videre til Klose på højreflanken, der bragede et indlæg indover, som Ze Roberto omsatte til mål, 1-1.

Ederson kom kort før slut til chance, da han med et kvarter igen trak hurtigt ind i banen, og med et skud langs jorden var lige ved at bringe Lyon på front og give dem sejren. Ingen af de to mandskaber sejrede dog, da kampen endte 1-1.