Наши партнеры

MenuBayern München vandt pokalfinalen

Tysk fodbold

Bundesliga-førerholdet Bayern München kunne med en sejr over Borussia Dortmund hente endnu en pokal til pokalskabet.

Finalen blev afviklet på det Olympiske Stadion i Berlin, og man skulle blot hen i det ellevte minut før Bayern kom på tavlen. Det var den italienske måltyv Luca Toni, der var skarpretteren.

Et flot opspil af først Mark van Bommel og derefter Franck Ribery, der lagde bolden ind over til Toni, kunne Bundesliga-spydspidsen juble.

Toni så længe ud til at blive matchvinder i den ordinære tid, men i de dødende sekunder fik Dortmunds Mladen Petric prikket bolden ind over Bayern-stregen til 1-1, dermed måtte holdene ud i forlænget spilletid.

Men Toni havde flere mål i støvlerne i aften. I det 103. minut kunne han således bringe Bayern på sejrkurs for anden gang i kampen, da han scorede til 2-1. Kort efter scoringen blev Dortmund reduceret til ti mand, da Jakub Blaszczykowski modtog sit andet gule kort, hvilket blev vekslet til et rødt.

2-1-stillingen holdt den forlængede spilletid ud, og dermed blev Luca Toni matchvinder.

Bayern kunne med sejren i aften fejre deres 14. pokaltitel i klubbens historie. Dermed sejler skuden holdet videre på succesbølgen, da de også har været overlegne i ligaen, og er solidt med i UEFA Cuppen, med den famøse sejr over Getafe, hvilket betyder, at sydtyskerne stadig har mulighed for “The Triple” i denne sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu