Наши партнеры

MenuBayern München tabte terræn i topstriden

Tysk fodbold

Bayern Mücnchen har langt fra fået en ønskestart på sæsonen og den dårlige stime fortsatte i lørdagens kamp mod Hamburger SV, der blev tabt med 1-0 på mål af Mladen Petric efter 72 minutter.

Det klassiske opgør mellem de to storhold bliver som regel mere hårdtspillede end velspillede, hvor ingen af holdene ville give sig i nærkampene, og det var også tilfældet lørdag.

Ingen af holdene gav hinanden ret meget plads at spille på, men med godt og vel et kvarter tilbage af kampen lykkedes det for kroatiske Mladen Petric at gøre det til 1-0 til stor jubel for langt de fleste på HSH-Nordbank Arena. Målet kom efter at Ze Roberto havde spillet angriberen fri og Petric kvitterede med at sende bolden i mål.

Resten af kampen bød på et langt Bayern-pres, men trods massivt overtal i spil og chancer i slutningen af kampen tabte Louis van Gaal stormødet.

Hamburger kravler med sejren op på en delt førsteplads med Bayern Leverkusen, mens Bayern München ligger på en skuffende sjetteplads inden resten af rundens kampe spilles i Bundesligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu