Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Bayern München fyrer Klinsmann - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuBayern München fyrer Klinsmann

Tysk fodbold

Bayern München meddeler, at klubben i dag har stoppet samarbejdet med træner Jürgen Klinsmann.

Det var på et møde i morges, at Bayern-lederne Karl-Heinz Rummenigge og Uli Hoeness informerede Jürgen Klinsmann om, at han omgående skulle stoppe som træner i Bayern München.

Fyringen kommer ovenpå en række skuffende resultater, der kulminerede lørdag med et 0-1-nederlag til Schalke 04. Inden kampen havde Rummenigge meldt klart ud til klubbens egen hjemmeside:

“Den nuværende placering i tabellen taler sit tydelige sprog. Det betyder, at der kun kan være et resultat, der tæller – nemlig en sejr.”

Det kunne Bayern München og Jürgen Klinsmann som nævnt ikke leve op til, og nu skal Jupp Heynckes og Hermann Gerland overtage det trænermæssige ansvar for klubben.

Klinsmann blev ansat i Bayern forud for den indeværende sæson, og et par uheldige resultater åbnede op for muligheden for en hurtig fyring. Klubben fik dog fornyet tro på tingene, da de begyndte at hente point i den hjemlige liga og formåede at sende Sporting Lissabon ud af Champions League med to forrygende resultater, nemlig 5-0 og 7-1.

Men især nederlaget på 0-4 til FC Barcelona i samme turnering gjorde ondt på den tyske storklub, der nu har taget konsekvensen og afskediget træner Klinsmann.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu