Bayern München besejrede Fiorentina

Bayern München var holdet der vandt aftenens kamp mod dagens italienske modstander, Fiorentina. Dette skete på mål af Klose, Ze Roberto og Schweinsteiger, der alle leverede en god indsats mod La Viola.

Det var ikke kun i Torino, hvor Real Madrid og Juventus spillede, at man kunne glæde sig over en scoring tidligt i opgøret. Miroslav Klose sørgede tidligt i opgøret for god underholdning, da han beviste hvorfor, at han skal medregnes som en af verdens bedste afsluttere og angribere. Dog måtte der også holdkammerater til, da Mark van Bommel lobbede en lang bold frem, som Luca Toni headede videre. Herefter dumpede bolden ned for fødderne af den høje tysker, der efter et træk rundt om keeperen gjorde det til 1-0 for tyskerne.

Der skulle ikke gå mere end blot 25 minutter, før kampens anden scoring fandt sted. Denne faldt ligeledes til sydtyskerne, da man formåede at fordoble føringen ved Sebastian Schweinsteiger. Denne nåede netop lige at nå bolden før den løb ud i ingenting, hvorefter snævre driblinger og god fodbold sørgede for, at den karismatiske tysker kort efter nettede til 2-0.

Ze Roberto slukkede kampen i de døende minutter, da han gjorde det til slutresultatet 3-0.