Наши партнеры

MenuBarnes: United vinder

Champions League

Den tidligere Liverpool-spiller John Barnes regner med, at Manchester United trækker sig sejrrigt ud af holdets Champions Legue-ottendedelsfinaler, hvor man møder Inter.

Liverpool-legenden John Barnes har været i klubben i ti år og har spillet over 300 førsteholdskampe. Statistikken burde bekende, at Barnes ikke ville favorisere ærkerivalerne Manchester United i nogen sammenhæng. Ikke desto mindre er det præcis det han gør, da han bliver bedt om at vurdere de kommende to kampe mellem Inter og Manchester United i Champions League-ottendedelsfinalerne.

“For tiden er Inter det suverænt bedste hold i Italien og de kommer endnu engang til at vinde Serie A komfortabelt i år. Men det bliver også netop deres problem, da de pt. ikke har behov for at yde deres bedste hver uge for at forblive de bedste. Manchester United skal derimod spille på topniveau hver eneste uge for at blive på toppen af Premier League. Så det kan blive svært for Inter at komme op i højeste gear,” vurderer Barnes overfor footballpools.com.

Den nuværende jamaicanske landstræner lægger heller ikke skjul på, at den portugisiske taktiker José Mourinho har en usædvanlig god statistik mod Alex Fergusons tropper.

“Der er ikke nogen tvivl om, at José Mourinho vil sørge for, at hans Inter-mandskab er topmotiveret, og de vil som sædvanlig være taktisk godt forberedt, men jeg tror ikke på, at den portugisiske træner ligefrem har en heldig kosmisk stjerne mod Sir Alex, som nogen har foreslået. Faktum er bare, at Mourinho tidligere har været træner for nogle fremragende hold og derfor er det ikke vanvittig overraskende, at hans statistik mod United er så god,” slutter John Barnes.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu