Наши партнеры

MenuBarcelona vandt sikkert over Kiev

Champions League

FC Barcelona tog hjemme på Camp Nou imod Dynamo Kiev, der gav lidt mere modstand end ventet, men det hindrede ikke de forsvarende Champions League-vindere i at vinde kampen 2-0 og dermed bringe sig i spidsen af gruppe F.

Barcelona satte sig på kampen fra start af, men alligevel var Kiev ved at chokere efter tre minutters spil, hvor Magrao kom frem til en afslutning, som havnede i sidenettet.

Derefter stod der Barcelona på det meste og specielt Messi var i godt spillehumør og derfor var det fortjent, at det var ham, der gjorde det til 1-0 efter 26 minutters spil. Den lille argentiner driblede ind i banen og skød på mål. Shovkovskiy har fingrene på bolden, men han kunne ikke få ordentligt fat i Messis afslutning.

Hjemmeholdet var flere gange tæt på at fordoble deres føring mod halvlegens slutning, men bolden ville ikke mere i mål i første halvleg og derfor gik Barcelona til pausen med en 1-0-føring.

Anden halvleg blev aldrig rigtig spændende, men det forhindrede ikke Zlatan Ibrahimovic i at finde unge Pedro, som kvitterede for afleveringen med at gøre det til slutresultatet 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu