Barcelona vandt i Stuttgart

De forsvarende tyske mestre tog på hjemmebane imod Barcelona, som for tiden spiller rigtig flot fodbold. De to hold stod for god underholdning, men Barcelona løb med alle tre point, da de sejrede 0-2.

Barcelona fik den bedste start på denne kamp. Blot fem minutter var spillet, da et forsøg fra Deco prellede af på stolpen. Skudmuligheden opstod efter godt spil af Ronaldinho og unge Lionel Messi. Hjemmeholdet havde efterfølgende en god chance, da Mario Gomez kom ind i banen fra venstre side og forsøgte sig med en afslutning, hans forsøg gik dog i sidenettet.

Det første kvarter af kampen var meget lige. Udeholdet var bedst til at holde fast på bolden, men Stuttgart var bedst i nærkampene. En underholdende kamp bølgede i første halvleg frem og tilbage, og begge hold havde gode muligheder for at score. Specielt var hjemmeholdets Gomez synlig, mens også Barcelonas Messi viste et par af sine kvaliteter.

Stillingen var 0-0 ved pausen, men begge hold havde haft store chancer til at bringe sig i front. Første halvleg var en underholdende affære, hvor kun scoringerne manglede.

Kort tid inde i anden halvleg steg Ronaldinho til vejrs, og han kom først med hovedet til et indlæg. Stuttgart-målmanden må give retur på afslutningen, og denne er Carles Puyol først over. Han sendte gæsterne fra Spanien i front 0-1.

Lionel Messi fordoblede udeholdets føring efter 67. minutters spil. Henry blev spillet godt igennem, og spillede bolden skråt bagud til Messi, som skød direkte på Schäfer i Stuttgart-målet. Returen ramte dog en medspiller, og trillede over målstregen til stillingen 0-2.

Trods flere chancer til specielt Barcelona blev der ikke scoret yderligere i kampen, som altså endte med en sejr på 0-2 til udeholdet Barcelona, som for tiden spiller rigtig flot fodbold.