Наши партнеры

MenuBarcelona vandt i overlegen stil

Spansk fodbold

Barcelona og Athletic Bilbao spillede søndag aften returopgør i den spanske Super Cup, og her blev det til en overbevisende 3-0-sejr til Barcelona.

Barcelona og Athletic Bilbao mødtes for en uge siden til det første opgør i den spanske Super Cup, og her vandt Barcelona med 2-1. Søndag aften var der så lagt op til returkamp i Barcelona, men her var kampen aldrig spændende.

Allerede i første halvleg var det tydeligt, at der var klasseforskel mellem de to hold, og de spanske mestre spillede sig frem til flere oplagte chancer, men ingen af dem blev udnyttet i kampens første 45 minutter.

Det blev der dog gjort noget ved i anden halvleg, da Lionel Messi efter blot fem minutter af anden halvleg kunne gøre det til 1-0 efter flot kombinationsspil mellem Xavi og Zlatan Ibrahimovic.

Efter 68 minutters spil kom Messi igen på måltavlen, da han sikkert eksekverede et straffespark, der blev begået mod Daniel Alves. Kort efter 2-0-målet gjorde indskiftede Bojan det til 3-0, da han opsnappede en bold i Bilbao-feltet og rundede Irazoiz, før han lagde bolden ind i det tomme mål.

3-0 blev også kampens resultat, og dermed er sæsonens første titel allerede i hus for Barcelona.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu