Наши партнеры

MenuBarcelona måtte nøjes med uafgjort i Valencia

Spansk fodbold

Valencia var tæt på at tage alle tre point i hjemmebanekampen mod FC Barcelona, men Thierry Henry sikrede Barcelona 2-2 med en sen scoring.

FC Barcelona var lørdag aften på besøg i Valencia, og det startede godt for gæsterne. Lionel Messi bragte efter 24 minutters spil Barca på 1-0.

Kort tid inden pausefløjt lykkedes det for Hedwiges Maduro at udligne, og så var Valencia med igen. Få minutter senere kom værterne også foran, da Pablo Hernandez slap igennem Barcelona-forsvaret, og sikkert sparkede bolden ind bag Victor Valdes i Barcelona-målet.

Det så længe ud til, at Valencia skulle slippe af sted med alle tre point, men Thierry Henry ville det anderledes. Med fire minutter tilbage af opgøret kunne han sende bolden i mål, efter hjemmeholdets målmand Cesar Sanchez ikke kom godt nok ud til bolden efter et frispark.

Herefter jagtede Barcelona en scoring mere, så de kunne tage de tre point, men det lykkedes ikke for gæsterne, der måtte nøjes med uafgjort 2-2. Dermed mister Barcelona to point i kampen om det spanske mesterskab. Real Madrid kan dermed mindske afstanden op til Barcelona til fire point, hvis kongeklubben kan besejre Sevilla søndag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu