Наши партнеры

Menu



Barcelona leverede nyt målshow

Spansk fodbold

FC Barcelona demonstrerede her til aften, at deres offensiv fortsætter den gode stime. Holdet udbyggede den suveræne føring i Primera Division ved at besejre Deportivo La Coruña med hele 5-0.

FC Barcelona lagde fra starten af kampen et stort pres på Deportivo La Coruña, og efter blot et halvt minut af kampen var de tæt på at bringe sig i front, men Thierry Henry misbrugte en stor chance, da han stod umarkeret på et indlæg.

20 minutter senere var holdkammeraten Lionel Messi dog på spil, da han scorede aftenens mål-opvisning for hjemmeholdet.

Bare seks minutter senere var Thierry Henry på spil, og denne gang var han væsentligt skarpere, da han headet bolden i mål efter et flot indlæg af Dani Alves. I det 41. minut kom angrebsmakkeren Samuel Eto’o også på måltavlen, da han snørede fire Deportivo-forsvarer, hvorefter han lagde bolden i netmaskerne til 3-0.

I anden halvleg fortsatte FC Barcelona med at angribe Deportivo. Trods det store overtag og de mange chancer, skulle man dog helt hen i det 82. minut, før Henry kunne score sit andet mål i kampen.

Med fire minutter tilbage af det målrige opgør, lukkede Samuel Eto’o målfesten, da Barcelona-forsvareren Carles Puyol blev fældet i Deportivo-feltet af gæsternes målmand, som modtog direkte rødt kort. Eftersom udeholdet havde brugt alle indskiftningerne måtte de sende en markspiller på mål, og han var sagesløs, da den lille camerouner, Eto’o, skulle sparke straffesparket. Dermed endte kampen med de ydmygende cifre 5-0.

Den overbevisende sejr betyder, at Barcelona indskriver som det første hold i Spanien, som har nået 50 point på 19 kampe. Med sejren har holdet vundet i de seneste seks ligakampe i træk.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu