Наши партнеры

MenuBarcelona fik kun uafgjort

Spansk fodbold

I dag spillede Barcelona ude mod Getafe og fik kun 1-1.

De forsvarende, spanske mestre fra Barcelona fik et 1-1 ude mod Getafe, og dermed missede chancen for at overhale Sevilla på 1. pladsen.

Træner Frank Rikjaard havde ikke Messi, Deco, Eto´o og Ronaldinho i startopstillingen.

Det første mål faldt i 55. minut, da Daniel Güiza scorede for Getafe. Et kvarter senere udlignede Xavi, på et frispark, for Barcelona til 1-1.

I overtiden fik Getafes Alexis sit andet gule kort, og måtte forlade banen kort før tid.

Oprykkerne fra Huelva bliver ved med at drille de andre hold, i dag slog de Espanyol 1-0 på udebane.

Betis fik 3 tiltrængte point, da de slog Celta Vigo hjemme, med 1-0.

Dagens spanske resultater:

0-1: Espanyol – Huelva

1-3: Mallorca – Athl.Bilbao

2-0: Levante – Santander

1-0: Betis – Celta Vigo

1-1: Getafe – BarcelonaKommentér

5 kommentarer til “Barcelona fik kun uafgjort

 1. Peter Bruun siger:

  Man vil nok gå hen og kalde mig for en flueknepper, Men en spiller dragt består af mere end trøjen så spillerdragtens farver er bordeaux rød, hvid og sort 😉

 2. Peter Bruun siger:

  Artiklen er vel udemærket, hvis man er tilfreds med at få 2 ifølge den nye karakter skala! Artiklens sprog er meget fladt, den følelses meget ja igen opremsende. man skulle tro at man har set en anden artikel og tænkt ja det holder. Hvilket den måske også gør, men savner noget mere personlighed over teksten, dog stadig være neutral. Desværre kan det også betyde at artiklen hurtig kan virke upersonlig. man kan jo sagtens give den noget kan uden at det bliver useriøst.

  Jeg er ekstremt skuffet over en så kort og fattig konklusion. Det kan da godt være at Roma på dagen har en af verdens bedste hold, hvilket Tottenham også kunne have! en meget intet sigende start. Hele den Konklusion er som en stor mcdonald's menu : en tom fornemmelse. Det er altså ret svært at danne sig et overblik over hvor godt holdet egentlig er, nå man får så korte beskrivelser af holdet og dens spillere.

 3. Anders Caroe siger:

  Til første comment: Right. My bad.

  Til nr. 2:

  Jeg skal da ærligt indrømme tre ting.

  1. Jeg havde både travlt og var lidt syg, hvilket godt kan afspejles i artiklen. Især konklusionen som du siger. Der følte jeg mig nødt til at springe videre til det næste.

  2., Inderst inde havde jeg håbet på at Casper eller Pernille havde tilføjet/rettet lidt mere. Ingen kritik til dem, da jeg både glemte at sige det og de havde 15 andre artikler at rette.

  3. Jeg er selv kæmpe Romafan og tyede til nogle andre artiker for ikke lyde for bitch'ed omkring holdet. Det er måske der det går lidt galt også.

  Når det er sagt, så synes jeg jeg at Romas forcer/problemer er beskrevet fint og ikke overfladisk. Afslutningen er helt rigtigt ikke god nok.

  For at lege flueknepperen: Det hedder 02 😉

 4. Alexander Bech siger:

  Haha…

  Selvkritik er altid godt.

  Men synes ikke at artiken er så dårlig som beskrevet i #2.

  Du holder et fint niveau igennem hele artiklen, men som også du selv påtaler, er konklusionen en smule fattig.

  Ellers thumps up… 😉

 5. Peter Bruun siger:

  hehe ja undskyldninger kan man jo altid komme med 😉 ej spøg til side, kan nok godt se, at jeg har været lidt for hård i min påtale omkring beskrivelsen, syntes bare at beskrivelsen under punktet holdet er meget lidt informativt, hvorfor at jeg nok var lidt for hurtig og dermed mente at hel artiklen var for overfladisk.

  vil give ret til nr.4 B)

  til karakterskala kommentaren: okay, my bad

  Ja det er jo altid sjovt at legeflueknepper, men lad det nu ikke blive til en dårlig vane 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu