Наши партнеры

MenuBarcelona farligste hold

Champions League

Manchester United skal forsøge at genvinde Champions League-trofæet, og den største sten på vejen bliver efter Alex Fergusons mening spanske FC Barcelona.

United-holdets formkurve har den seneste tid været stærkt nedadgående, hvor man led et stort nederlag til Liverpool FC på eget græs. Ambitionerne er stadig tårnhøje, og både klubben samt fansene regner med, at man genvinder det engelske mesterskab, selvom konkurrencen er hård bagfra. I bestræbelserne for at vinde Champions League, vurderer Manchester United manager Alex Ferguson, at den værste konkurrent dog ikke skal findes i den hjemlige liga men snarere i Spanien.

”Barcelona er et hold i form, som har haft en fantastisk sæson, og alle burde frygte dem. Deres første halvleg mod Lyon i den første knock out-runde var suveræn – de var foran med fire tidligt i kampen,” siger Alex Ferguson til Inside United.

”Det catalanske mandskab er en trussel mod alle, og er med rette en af mine favoritter i turneringen. De engelske hold har bevist styrken i Premier League de seneste år og det samme på internationalplan, hvor man har, kunne finde et engelsk mandskab i finalen de sidste mange gange. Man må dog erkende, at dette års helt store udfordre ikke skal findes i England men Spanien.”

“De fik en fantastisk start på sæsonen, og det var først i januar, at de ramte en lille formnedgang, hvilket sker for alle. Det er de ovre nu, så de vil uden tvivl være en trussel,” slutter han.

Manchester United og Sir Alex Ferguson kan samtidig glæde sig over, at deres opstillede skrækscenarie først kan finde sted i en eventuel finale.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu