Наши партнеры

MenuBarcelona afviste Mourinho

Spansk fodbold

Da det kom frem, at Frank Rijkaard ikke skulle træne Barcelona længere, var José Mourinho ikke sen til at arrangere et møde med den katalanske klub. Dog blev han afvist ved mødet, da flere medlemmer ikke ønskede Mourinho i klubben.

Jose Mourinho var klubløs, da Frank Rijkaard blev meldt fyret i den katalanske storklub, FC Barcelona. Portugiseren var ikke sen til at ansøge om et møde med klubben, hvor han ville fremligge sine planer for klubben. På selve mødet blev den karismatiske manager dog afvist af storklubben, der ikke ønskede ham som manager.

Flere af klubbens mange medlemmer ønskede ikke Mourinho bag klubben efter hans sidste besøg på Camp Nou. Her spillede hans daværende klub, Chelsea, mod Barcelona. Mourinho brokkede sig over dommerkendelsen og opførte sig langtfra godkendt, hvilket altså nu, delvist, har kostet ham en ansættelse i den katalanske hovedstad.

“Vi har hele tiden arbejdet ud fra den hypotese, at vi ville forfremme Josep Guardiola, men vi vidste, at jobbet som træner i Barcelona er et af de mest eftertragtede. Mourinho var interesseret i at fremlægge sin plan for Barcelona, og vi lyttede til ham,” siger klubbens vicepræsident Marc Ingla til Catalunya Radio.

Jose Mourinho forlod i september 2007 Chelsea FC, hvorefter han havde en periode som arbejdsløs. Senere hen har Mourinho dog haft held med at ansøge om et job i Inter, der bliver den kontroversielle managers nye arbejdsgiver til næste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu