Наши партнеры

MenuBarcas form bekymrer Laporta

Spansk fodbold

Præsidenten i FC Barcelona, Joan Laporta, indrømmer, at holdets form bekymrer ham. Han fastslår dog, at der fortsat er opbakning til træner Frank Rijkaard.

FC Barcelona har ikke præsteret så godt, som man ellers kunne have forventet. Holdet har set godt ud på hjemmebane, men på udebane har holdet blot hentet et enkelt point i de sidste tre kampe. Spillet har simpelthen ikke været godt nok, og præsidenten i klubben er nu begyndt at bekymre sig over udviklingen. Han tror dog på, at træner Frank Rijkaard, har hvad der skal til, for at vende stimen.

”Det er et teknisk problem med holdet og Rijkaard har vores fulde opbakning til at gøre hvad der skal til, for at få det ordnet,” sagde Laporta ifølge Skysports til den spanske sportsavis Marca.

Rijkaard er selv klar over problemet, og han mener, at flere offensive spillere ikke viser den arbejdsvilje, der skal til.

”Vi taler ikke om kvalitet men mentalitet. Angriberne er også nødt til at arbejde. Når vi mister bolden arbejder alle ikke lige meget. I kampe på udebane har der været spillere, som ikke har præsteret op til deres fulde potentiale,” udtalte Rijkaard.

Vi har brug for offervilje og teamwork. Det er helt klart, at tidspunktet for at reagere er kommet, men vi er nødt til at være forsigtige,” sluttede hollænderen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu