Наши партнеры

MenuBarca vil have Ronaldinho for resten af hans karriere

Spansk fodbold

Storklubben FC Barcelona er i gang med, at forhandle en kontrakt med Ronaldinho på plads for resten af hans professionelle karriere.

Vicepræsident Ferran Soriano udtalte til Com radio, at forhandlingerne ville stoppe indtil enden af sæsonen, men at en kontrakt, der løb til 2014 allerede var ved at blive lavet.

”Vi vil forhandle med Ronaldinho i enden af denne sæson,” sagde Soriano.

”Vi har i sinde at mødes med ham for at forhandle betingelserne for en aftale, der ville holde ham her til 2014. Jeg er optimistisk, og jeg mener, at spilleren er glad for at være her, hvilket jo er et nøglespørgsmål. Der er ingen problemer der.”

Soriano afslog også, at et salg af klubbens stjernespillere kunne komme på tale, selv efter en sæson, hvor holdet ikke har præsteret det optimale for deres normale præstationer. Lige nu kæmper de for at beholde deres mesterskabstitel i La Liga, og de er blevet slået ud af Champions League i anden runde.

”Vil vi sælge spillere som Deco og Messi? Ikke tale om, de er begge uundværlige for os resten af sæsonen,” sagde vicepræsidenten.

Soriano sagde foruden det, også at Javier Saviola vil blive tilbudt en kontraktforlængelse, og at rygterne om et flyt af Cristiano Ronaldo, fra Manchester United til Barcelona, ikke er realistiske.Kommentér

En kommentar til “Barca vil have Ronaldinho for resten af hans karriere

  1. Toxiz siger:

    Stav dog Cristiano Ronaldo rigtigt:( Ikke med H!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu