Наши партнеры

MenuBarca vandt sikkert over Sporting

Champions League

FC Barcelona tog hjemme mod Sporting Lissabon fra Portugal, i det der skulle blive en forholdsvis målrig åbningskamp i dette års Champions League mellem de to hold.

FC Barcelona har fået den værste start i ligaen i 35 år, hvor det på to kampe ikke engang er blevet til en sejr endnu. Denne skulle holdet derimod få mod portugisiske Sporting Lissabon.

Barcelona var nemlig i noget nær total dominans konstant i hele første halvleg, og det var da også her man formåede at bringe sig foran med 1-0, da mexicaneren Rafael Marquez bragte dem foran.

FC Barcelona formåede flere gange at komme op at presse Lissabon-spillerne, men det blev tilsyneladende aldrig til noget, da Messi enten altid havde lysten til at tage et træk mere, eller det på en anden måde gik i vasken.

På den måde, var det ikke overraskende, at kampens næste mål faldt på en dødbold. Denne gang var det Barcas Samuel Eto’o, der sendte bolden i mål på det straffespark, som dommeren, lidt tyndt, havde tildelt hjemmeholdet.

Sejren syntes sikker for FC Barcelona, men alligevel lykkedes det for Tonel at bringe spænding ind i kampen med 18 minutter tilbage, da han med 1-2 målet, gav Sporting muligheden igen.

Dette blev dog pure afvist, da Xavi lukkede og slukkede kort før slutfløjt, med sin scoring til 3-1, der også blev slutresultatet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu