Наши партнеры

MenuBarca-talent afviser engelske storklubber

Spansk fodbold

Det mexicanske Barcelona-talent, Giovani dos Santos, vil blive i den spanske klub. Han afviser dermed et skifte til England, selvom flere store klubber er interesserede i talentet.

18-årige Giovani dos Santos har været i Barcelona siden 2001, og der bliver han også i de kommende år. Den offensive spiller har ingen intentioner om at forlade den spanske storklub, hvor han i denne sæson har fået debut for førsteholdet.

Ifølge Sky Sport er de store engelske klubber, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal og Tottenham, ellers interesserede i at hente stortalentet, der allerede har haft to optrædener på det mexicanske A-landshold, til England, men dette afviser dos Santos.

”På trods af, at jeg har hørt, at flere engelske klubber er interesserede i mig, vil jeg blive i Barcelona, og vi er allerede nu i forhandlinger om en ny kontrakt,” sagde Giovani dos Santos og fortsatte.

”Jeg har altid ville blive i Barcelona og spille for førsteholdet. Jeg kom fra ungdomssystemet i Barcelona, og jeg beundrer klubben meget. Det her er mit første år med A-holdet, og jeg er tilfreds med at spille nogle minutter på et hold med så mange store spillere,” sagde det unge talent ifølge bold.dk.Kommentér

En kommentar til “Barca-talent afviser engelske storklubber

  1. Jesper Pedersen siger:

    sådan dos santos 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu