Наши партнеры

MenuBarca slog tamt Lyon-hold

Champions League

Lyon havde ikke meget at byde på, da de gæstede Barcelona. Dette udnyttede hjemmeholdet flot, og de hev en ganske fortjent sejr i hus.

De to hold var meget lige i indledningen af kampen, og det så ud til at blive et rigtig spændende opgør. Deco forsøgte sig, men hans forsøg blev reddet af Lyon-keeper Vercoutre.

Ronaldinho kom i et hurtigt løb op af banen, men den brasilianske stjerne måtte dog nøjes med et hjørnespark, hvilket der ikke blev noget ud af. Det blev der dog lidt senere i kampen. Endnu et hjørnespark til Barcelona, og inden foran mål var Francois Clerc uheldig at sende bolden ind bag sin egen målmand. 1-0 til hjemmeholdet.

Lyon havde ikke meget at byde på i første halvleg, og det var derfor fortjent, at Barcelona kunne gå til pause foran med 1-0.

I anden halvleg fortsatte Barcelona dominansen, og allerede indenfor de første to minutter i anden halvleg burde Lionel Messi have scoret et par gange. Afslutningerne var dog for svage. Ti minutter før tid lykkedes det dog langt om længe for argentineren. Andres Iniesta spillede Messi fri, og denne gang var han ganske kølig. Han gjorde det sikkert til 2-0.

Til slut i kampen kom Thierry Henry også på scoringstavlen. Dos Santos sendte et skud mod mål, skuddet blev kun halvklaret, og Henry dukkede op midt for mål og gjorde det til slutresultatet 3-0.Kommentér

En kommentar til “Barca slog tamt Lyon-hold

  1. Centrino siger:

    Det er en misvisende nyhed.

    Jeg var selv inde på Camp Nou for at se kampen, Lyon styrede i store dele af kampen totalt spillet også laver Messi et indlæg hårdt fladt ind i feltet hvor en forsvars spiller glider bolden i mål, Selvmål.

    Anden Halvleg styrede Barcelona det meste af kampen og havde selv nogle rigtig store chancer men Lyon kunne også byde på nogle gode ting og sager i den modsatte ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu