Наши партнеры

MenuBalotelli bliver i Inter

Italiensk fodbold

Spekulationerne om hvorvidt den talentfulde angriber, Mario Balotelli, ville blive i Inter er nu nået til sin afgørelse. Balotelli har forlænget sin kontrakt med de italienske mestre med tre år, så den nu løber frem til år 2011.

Den 17-årige spydspids’ gennembrud som et af verdens største talenter fremkom i den italienske Coppa Italia, hvor han både mod Reggina og Juventus blev dobbelt målscorer. Med succes følger dog interesse, og således meldte flere klubber sig ind i jagten på Inters 17-årige vidunderdreng.

Specielt var Chelsea og Liverpool langt fremme i skoene, og i og med, at Balotellis daværende kontrakt blot lød på 450.000 kr. om året, så de to engelske hold store muligheder for at hente ham til deres spillerregi. Balotelli ville heller ikke stille sig tilfreds med enhver løn, hvorfor forhandlingerne med Inter var på vej til at løbe ud i sandet.

I sidste ende valgte angriberen dog at blive hos Inter, hvilket han har cementeret med en kontraktforlængelse, der er forudsat til at løbe til år 2011.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu