Наши партнеры

MenuBallacks lønkrav for højt

Spansk fodbold

Bernd Schuster udtaler nu, at grunden til den tyske landsholdsspiller ikke endte i Madrid, var at lønkravet fra tyskeren var for stort, selv for Real Madrid.

Bernd Schuster var i en lang periode, efter sin tiltræden i Real Madrid interesseret i Michael Ballacks underskrift, da han så denne spiller, som den ideelle 10’er for klubben, det blev så i stedet og noget overraskende hollandske Sneijder som skulle udfylde denne plads.

Den hovedsaglige grund til dette valg, skulle være Ballacks høje lønkrav. Real Madrid og Schuster kunne ikke acceptere dette, og fravalgte derfor den tyske landsholdsspiller.

”Det helt store problem angående Ballack var, at hans agent krævede over ti millioner kroner som tak. Det samtidig med at Ballack selv også skulle have en kæmpe hyre gjorde det umuligt at realisere en handel,” sagde Schuster i følge Goal.com.

At man så valgte den hollandske spiller, Sneijder, vil Schuster nok aldrig fortryde, landsholdsspilleren har scoret utrolige 3 mål i kun 2 kampe for Real Madrid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu