Наши партнеры

MenuBallack afgjorde højdramatisk topbrag

Engelsk fodbold

Efter et yderst intenst topopgør var det Chelsea, der kunne løfte armene og fejre en sejr over Manchester United. Ballack afgjorde kampen med to scoringer.

Manchester United havde valgt at lade holdets helt store profil i denne sæson, Cristiano Ronaldo, starte på bænken. Det var værterne Chelsea, der lagde bedst ud, og formåede at ligge et fornuftigt pres på gæsterne.

Uniteds forsvarsspiller, Vidic, måtte forlade banen efter et sammenstød med Didier Drogba, men dette lod Manchester United sig ikke påvirke af. De kom bedre med i kampen, men kort før pausefløjt scorede værterne.

Det var Drogba, der med et perfekt indlæg fandt Ballack, der med et stærkt hovedstød headede The Blues på 1-0. Dette var også stillingen, da der blev fløjtet til pause.

I anden halvleg var Chelsea ikke ligeså angrebsivrige, og de spillede mere tilbageholdende. Dette udnyttede gæsterne til at udligne, da Wayne Rooney efter en kæmpefejl af Ricardo Carvalho sikkert udplacerede Petr Cech.

Derefter var det Chelsea, der skulle op og presse United, og Avram Grant sendte flere offensive kræfter på banen. I kampens 84. minut blev Chelsea tildelt et straffespark, da Michael Carrick angiveligt havde hånden på bolden. Ballack udnyttede sikkert denne mulighed, og bragte Chelsea på 2-1.

Denne stilling holdt hele kampen ud trods et par nærgående forsøg fra Manchester United. Chelsea-spillerne måtte to gange redde bolden på stregen. Sejren til Chelsea betyder, at de to hold nu ligger helt lige inden de to sidste kampe. Dog har Manchester United en bedre målforskel.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu