Наши партнеры

MenuBæstet snød Manchester United

Engelsk fodbold

Oprykkerne fra Burnley vandt overraskende 1-0 over mægtige Manchester United. Den danske målmand, Brian ”The beast” Jensen, reddede et straffespark, hvilket blev udslagsgivende for kampen.

I det 43. minut i Premier League-kampen mellem Burnley og Manchester United fik sidstnævnte tilkendt et straffespark. Oprykkerklubbens danske målmand, Brian Jensen, var overrasket over, at Michael Carrick fik lov at eksekvere fra straffesparkspletten. Han var dog ikke mere overrasket, end at han reddede sparket og dermed holdt nullet i kampen, som oprykkerne vandt 1-0.

United-manager Sir Alex Ferguson så det brændte straffespark som udslagsgivende for kampen:

”Jeg tror, vi havde vundet kampen, hvis vi havde scoret dér. Vi ville have samlet os og vundet. Men i stedet havde vi i anden halvleg ikke styr på afleveringerne og traf et par dårlige beslutninger. Det er sådan noget, der sker. Vi skulle have gjort mere ud af de chancer, vi fik, og det spilovertag, vi havde. Men Burnley leverede en god indsats og skabte en masse problemer for os.”

Bæstet, som Brian Jensen kaldes, gjorde særdeles god reklame for sig selv ved at redde straffesparket og i øvrigt holde nullet mod de forsvarende engelske mestre. Han sagde efter kampen til BBC:

”Jeg bliver betalt for at lave redninger. Jeg var en lille smule overrasket over, at det var Michael Carrick, der skulle sparke, men bolden gik ikke ind, og det er det vigtigste.”

Det umiddelbart ikke så flatterende kaldenavn ”Bæstet” fik Brian Jensen i øvrigt, da han trænede med West Bromwich Albion i år 2000. Den daværende førstemålmand i klubben, Chris Adamson, blev spurgt om sit syn på den høje danske målmand og svarede med et smil: ”Han er et bæst”.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu