Наши партнеры

MenuAZ Alkmaar tabte point til Standard Liège

Champions League

Den hollandske klub AZ Alkmaar fejlede i forsøget på at erhverve sig de tre point, da et sent mål af Standard Liège sikrede belgierne ét point og dermed et remis mod Alkmaar.

Himmelen var mørk over Holland, da de regerende hollandske mestre fra AZ Alkmaar agerede værter for de belgiske letvægtere Standard Liège, som dog skulle ende med at stjæle point fra nederlænderne.

Grundet den våde bane zoomede bolden til tider ukontrollabelt rundt, hvor den oftest endte sløset adresseløst på tom grund. De mest dominerende var ikke overraskende AZ Alkmaar, der præsterede chancer på stribe, hvor det kun var ineffektiviteten der stoppede dem.

Et frispark fra Mounir El Hamdaoui resulterede i et hjørnespark, hvor hjemmebaneholdet kunne have bragt sig foran, men pausestillingen blev 0-0.

Under tre minutter af anden halvleg scorede netop El Hamdaoui efter at Holman slog sin markør i en nærkamp og spillede den præcist over til marokkaneren, der gjorde det til 1-0 til AZ Alkmaar.

Ikke meget skete sidenhen, hvor spillet blev delt ligeligt blandt de to klubber. Standard Liège holdte forsvaret tæt sammen, hvilket optrådte som et uigennemtrængeligt jerntæppe. I den anden ende var Lièges Jovanovic tæt på at udligne, men effektivt forsvarsspil fra hollændernes side clearede bolden.

Alkmaar var således også vågne, da blandt andet danske Simon Busk Poulsen øgede forspringet efter et flot teknisk løb, men den sidste berøring manglede kvalitet.

Da kampen gik ind i tillægstiden gjorde Standard Liège det som virkede umuligt. I et sidste desperat forsøg dumpede Sinan Bolat bolden ind i et befolket AZ-felt, hvor Moussa Traore løftede bolden over målmand Sergio Romero til 1-1, hvilket helt spektakulært endte med at blive den endelige stilling efter en aldeles underholdende kamp.

Det uafgjorte resultat gør ikke rigtigt noget, da Arsenal sidder solidt på toppen med Olympiakos lige i hælene.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu