Наши партнеры

MenuAvis: Italienske mestre vil have Andreas Christensen

Engelsk fodbold

Serie A-mestrene fra Inter har meldt sig ind i kampen om den danske landsholdsspiller Andreas ”AC” Christensen, som har kontraktudløb i Chelsea til sommer.

For snart ti år siden skiftede danske Andreas Christensen fra ungdomsafdelingen i Brøndby til Chelseas ditto, og siden da er det blevet til over 150 kampe for London-storklubben.

Dog tyder meget på, at den epoke slutter til sommer, for til den tid har den nu 25-årige midtstopper kontraktudløb i Chelsea.

Derfor bliver ”AC” rygtet flittigt væk fra Stamford Bridge i øjeblikket, hvor især FC Barcelona har været meldt meget interesserede.

Men nu melder den italienske avis Gazzetta dello Sport, at Serie A-vinderne fra Inter har meldt sig på banen i kapløbet om stopperen.

Her skulle cheftræner Simone Inzaghi have bedt storklubbens ledelse om at kigge efter defensive forstærkninger, hvor Andreas Christensen altså er blevet identificeret.

Danskeren optrådte senest for The Blues i tirsdagens 2-0-sejr over Lille i Champions League, hvor han spillede fuld tid.KommentérTop-menu
Menu