Наши партнеры

MenuAvis: DR lukker sporten

Andet fodbold

Ifølge Politiken lukker DR sin sportsredaktion, dette skulle være som følge af deres store spareplan som kommer op i nærheden af 300 millioner kroner, denne vil blive præsenteret i morgen.

Politiken.dk erfarer, at DR’s sportschef Olav Skaaning Andersen og hans tre souschefer – nyhedsredaktør Kurt Lassen, programredaktør Jan Rosendahl og teknisk chef Benny Madsen har i dage fået at vide, at de vil blive tilbudt andre stillinger i DR’s organisation.

Sportsdækningen i DR’s tv, vil i fremtiden være meget begrænset til public service-aftalen i form af nyheder i forbindelse med tv-aviserne og præsentation af meget små idrætsgrene.

Det meget populære radioprogram, “Sport på 3’eren” vil blive smeltet sammen med P3 Underholdning, med det vides endnu ikke hvem der skal levere indslagene.

”Det er oprørende, at DR som led i en kortsigtet spareplan tager et så historisk skridt som at nedlægge den kulturinstitution, som DR Sporten er,” fortalte journalist Andreas Kraul til Politiken.

DR har blandt andet købt rettigheder til at sende OL i 2008 og 2012, VM i fodbold 2010 og 2014 samt nyhedsklip fra superligaen i fodbold og Tour de France.

Disse rettigheder vil ifølge Politikens netavis ikke blive udnyttet. Derfor kan et muligt salg af disse være på tale.

Den helt store spareplan vil blive præsenteret for DR’s bestyrelse tirsdag eftermiddag, og først derefter vil DR’s ledelse kommentere fremtiden.

”Man kan gætte på alt muligt indtil efter klokken 15 i morgen efter bestyrelsesmødet,” sagde programdirektør Lars Vesterløkke til DR Nyheder.

”Det rammer mange forskellige steder i virksomheden. Sådan må det være,” sluttede han.Kommentér

2 kommentarer til “Avis: DR lukker sporten

  1. Mike Justesen siger:

    Pinligt DR, indrøm at Tv2 er bedre end jer.

  2. Casper Lohse siger:

    DELTAG I DEBATTEN HER: [url]https://www.totalbold.dk/forum/viewthread.php?forum_id=6&thread_id=316&pid=5196#post_5196[/url]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu