Наши партнеры

MenuAvis: Djurgården-profil på vej til FCK

Dansk fodbold

Ifølge flere svenske medier er FC København interesseret i at hente Djurgårdens Johan Arneng, som skal afløse den for nyligt solgte Tobias Linderoth.

FC Københavns ledelse har tidligere meldt ud, at man jagter en forstærkning til Tobias Linderoth, som for nyligt skiftede til den tyrkiske klub Galatasaray.

Løverne menes at være ude efter Djurgårdens midtbaneprofil Johan Arneng, som har spillet mere end 100 kampe for klubben på trods af sine kun 28 år, han har både rutine fra det svenske landshold og fra europæiske kampe med Djurgården.

Hovedpersonen selv afslører, at der har været interesse fra flere danske klubber, men mere konkret vil han ikke udtale sig, han vil derimod gerne udtale sig om hvordan han vurderer den danske liga.

”Jeg har hørt, at der er interesse fra Danmark. Men fra hvilke klubber, ved jeg ikke, sagde Johan Arneng til Sportbladet.

”Det er en stærk liga med mange gode spillere og flere topklubber – frem for alt FC København og Brøndby,” konkluderede Arneng , hvis kontrakt udløber ved udgangen af næste sæson.

Heller ingen fra klubbens ledelse ønskede at udtale sig om den københavnske interesse.

”Vi har en politik om ikke at kommentere på rygter,” lød det fra direktør Alf Johansson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu