Наши партнеры

MenuAvis: Benitez ligner en færdig mand

Engelsk fodbold

Rafael Benitez’ forhold til klubejerne i Liverpool, har nu udviklet sig så negativt, at han kan være på vej mod at få en fyreseddel.

Rafael Benitez er snart en færdig mand, hvis man skal tro den engelske avis The Times. Benitez’ situation ligner meget den, der førte til Mourinhos afgang fra Chelsea i september måned. Da Mourinhos afgang blev annonceret, mente mange at det skete på grund af et dårligt forhold mellem Mourinho og Abramovich.

Forholdet mellem Benitez, George Gillett jr. og Tom Hicks er som bekendt heller ikke det bedste. Hele diskussionen handler om, at Benitez vil have penge til at købe ind for i januar, men George Gillett jr. og Tom Hicks vil først diskutere transfers i december, når de kommer til England.

Det mener Benitez er for sent, hvilket har ført til sammenstød i medierne. Tom Hicks og George Gillet jr. Har sagt til Benitez han skal holde sin mund og passe sit arbejde, dette passer dog ikke spanieren, der nu ifølge The Times læner sig op ad en fyreseddel.

Ifølge avisen har de ikke længere tillid til Benitez, efter han har sat spørgsmål ved deres autoritet. Derfor skulle der angiveligt vente Benitez en fyreseddel enten til sommer, eller allerede i de kommende uger.

Rygtet gik i går på at Benitez havde modtaget en fyreseddel, det afviser amerikanerne dog.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu