Наши партнеры

MenuAtletico præsenterer ny cheftræner

Spansk fodbold

Den spanske fodboldklub, Atletico Madrid, har endelig fundet manden, som de mener, kan føre klubben fremad efter deres store nedtur i denne sæson. Klubbens ledelse har præsenteret Quique Sanchez Flores som den nye træner.

Danske Michael Laudrup var inde omkring den ledige trænersæde hos Atletico Madrid efter fyringen af Abel Resino. Danskeren ville dog ikke tage imod tilbuddet, men en anden mand, Quique Sanchez Flores har i modsætning til Laudrup takket ja til tilbuddet.

Atletico Madrid kunne sent fredag aften melde ud, at den tidligere Valencia-træner, Sanchez Flores, er klar til at overtage roret efter den fyrede træner, Abel Resino. Flores har ikke trænet nogle La Liga-klubber siden han blev fyret hos Valencia, i stedet har han været træner for den portugisiske klub, Benfinca, som han valgte at gå af hos sidste sæson.

44-årige Flores er kommet ind hos Madrid-klubben i en vanskelig periode, da de befinder sig på en skuffende 15. plads i La Liga, samtidig med at klubben er placeret sidst i deres Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu