Наши партнеры

MenuAtletico og Liverpool delte i intens opgør

Champions League

Atletico Madrid og Liverpool, som til dagens kamp var foruden stjernen Fernando Torres, måtte dele point, efter at en sen scoring reddede spanierne. Danske dommere dømte kampen, i hvilken flere tvivlsom kendelser forekom.

Kampen startede med klar engelsk dominans. Liverpool var til dagens lejlighed Fernando Torres, der var sparet, og derved blev i England. Det til trods, var det først englænder, som viste tænder, og fra start kom de hurtigt fremad.

Kampen skulle vise sig at blive en tvivlsom affære med hensyn til kendelser. En fejlkendelse eller ej, så var det i hvert fald Liverpool som kom i front, da Robbie Keane, efter en god aflevering fra Steven Gerrard satte bolden ind bag Franco i det spanske mål.

Herefter viste englænderne stor dominans og dirigerede opgøret efter behag. Fra anden halvlegs start vendte billedet dog en smule. Agüero blev skiftet ind, og det bragte ny energi til et indtil videre slukøret spansk mandskab. Først dømmes Forlan forkert offside, da han er alene med Reina, og fem minutter senere annulleres et ellers korrekt mål af den spanske hovedstadsklubs, Maniche.

Kampen bliver dog herefter mere lige, med chancer til begge mandskaber. Atletico Madrid var før blevet snydt for mål, men i kampens slutminutter virkede de bestemt ikke nedtrykte over deres uheld. Simao, som forinden havde haft et skud på inderstolpen, virkede specielt oplagt, og i det 82. minut gjorde han det onde ved Liverpool. Et flot skud fra venstre side af feltet kørte ind i det lange hjørne, og bragte endnu mere spænding i opgøret.

Mere blev det dog ikke til, og begge hold ligger altså stadig a point.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu