Наши партнеры

MenuAtletico Madrid sejrede hjemme mod Marseille

Champions League

Marseille fik prygl med spanskrøret, da de var på besøg i Spaniens hovedstad, hvor et farligt Atletico Madrid-hold ventede. Her faldt der hele tre mål i første halvleg, mens kampen ved sin slutning stod på 2-1 til spanierne.

Ingen af de to hold var udprægede favoritter før dagens kamp, hvor både det franske udehold og det spanske hjemmehold kunne ende som vinder uden at overraske nogen som helst. Atletico Madrid lagde dog vægt på, at de ville have sejren med hjem i denne omgang, hvilket man så, da Aguero efter små fem minutter allerede var på tavlen.

Den lille argentiner modtog en aflevering fra Maxi, hvorefter han med en fremragende førstegangsberøring snød to spillere og sparkede bolden i kassen, 1-0. Mamadou Niang var dog ikke tilfreds med disse cifre, og ti minutter senere nettede afrikaneren. Ben Arfa sørgede for et indlæg fra højre, før Bonnart snittede bolden videre til en helt fri Niang der udlignede.

Der gik dog end ikke mange minutter, før Atletico igen var i front. Pernia svingede et frispark indover, som Garcia Escudero var først på. 2-1 til Atletico Madrid ved pausen.

I anden halvleg stod spanierne for hoveddelen af chancerne, da Aguero af flere omgange kunne have sikret sig en titel som dobbelt målscorer. Dog blev der ikke nettet yderligere i dette opgør, hvorfor kampen ender 2-1 til Atletico Madrid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu