Наши партнеры

MenuAtlético-keeper overvejer fremtiden

Spansk fodbold

Gregory Coupet har ikke fået så meget spilletid, som han havde forventet i Atlético Madrid, og derfor overvejer den franske keeper nu fremtiden.

36-årige Gregory Coupet skiftede i sommer franske Lyon ud med spanske Atlético Madrid, men den franske målmand har ikke fået så meget spilletid i den spanske hovedstadsklub, som han havde forventet, og derfor afviser han heller ikke, at han skifter klub igen til sommer.

“Som enhver fodboldspiller vil jeg gerne spille så meget som muligt, men situationen er, som den er, og det må man respektere. Jeg må klø på, og så må vi se, hvad der sker, når sæsonen er slut. Hvis tingene fortsætter som nu, og der er klubber, der er interesserede i mig, så må vi sætte os ned og se på sagerne. Faktum er, at jeg har ét år tilbage af min kontrakt, og den har jeg tænkt mig at opfylde,” siger Gregory Coupet ifølge klubbens egen hjemmeside.

Gregory Coupet var fast mand i Lyon, inden han skiftede, og i denne sæson har franskmanden blot spillet seks ligakampe i det spanske.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu