Наши партнеры

MenuAston Villa i storsejr over Blackburn

Engelsk fodbold

Aston Villa, der havde Martin Laursen med i hele kampen, hentede en storsejr på 4-0 over Blackburn, og er nu nummer seks i Premier League.

Blackburn tog imod Aston Villa, der havde den danske landsholdsforsvarer Martin Laursen med i hele kampen. Det var John Carew, der scorede kampens første mål, og Villa var dermed foran 1-0 ved pausen.

I begyndelsen af anden halvleg gjorde Gareth Barry det til 2-0 på et straffespark, efter at Ryan Nelson havde nedlagt en Villa-spiller, og samtidig fået et rødt kort for forseelsen.

I resten af kampen var Blackburn langt fra at komme tilbage i kampen. I stedet slog Aston Villa sejren fast med to scoringer. Først Ashley Young, og dernæst Marlon Harewood, der scorede sit ligamål nummer 100 i det 88. minut.

Der blev ikke scoret yderligere, og Villa vandt dermed 4-0, og får tre point på kotoen. De tre point betyder, at holdet nu har 27 point. Det er det samme antal som Liverpool, der dog via en bedre målscorer indtager femtepladsen i Premier League, mens Aston Villa nu er nummer seks. Dette er blot seks point efter førerholdet Arsenal, hvem Aston Villa netop møder på Villa Park på lørdag.Kommentér

En kommentar til “Aston Villa i storsejr over Blackburn

  1. Lasse Hansen siger:

    Tabte på oddset pga. Blackburn!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu