AS Roma besejrede et Manchester-hold i undertal

AS Roma pressede Manchester det meste af kampen, dog formåede Man Utd også at komme til en del chancer.

Romerne har tidligere i turneringen vist, at de har kvaliteterne til at komme minimum i semifinalen. Og hjemmeholdet kom da også bedst fra start, da Perrotta efter bare 30. sekunder fik en kæmpe målchance.

AS Roma fastholdte presset, og allerede fire minutter efter deres første store chance, fik de en kæmpe mulighed igen, da et frispark taget af Chivu kun var få centimeter fra at sidde i Van der Sars højre mål-hjørne.

Manchester United kom ikke til nogle synderlige chancer i 1. halvleg, men de fik dog gjort sig bemærkede, da holdets midtbanespiller, Paul Scholes, begik et kluntet frispark på Totti, dommeren Herbert Fandel, var ikke i tvivl om at Scholes skulle have sit andet gule kort, som fører til et rødt, og dermed måtte Scholes forlade Romas græstæppe efter bare 34. minutters spil.

Roma var hurtige til at sætte spillet i gang, når de skulle sparke dødbolde, og netop det hurtige spil, viste sig at give resultat, da Romerne med med 2 minutter tilbage af 1. halvleg, fik fanget Manchester inden de var kommet på plads, Perrotta fik hurtigt skabt sig et overblik, og fik spillet Taddei fri, som afsluttede resolut, bolden ramte Wes Brown, og det gjorde det umuligt for Van der Sar at redde bolden.

15 minutter inde i anden halvleg, vågnede Manchester pludselig op til dåd. Ronaldo tager et langt løb på Romas banehalvdel, han kigger kort op, og spiller bolden videre til Solskjaer, som kort efter afleverer bolden videre til Rooney, som tæmmer bolden, og meget elegant, venter på at Mexes er gledet forbi ham, så han har en fri scoringens mulighed, Rooney er uhyre sikker, og banker bolden ind bag Romas keeper, Doni, til resultatet 1-1.

Bare seks minutter efter Man Utd’s scoring, var Romerne atter på spil.

Mancini løber mod målet, han får bolden under kontrol med en enkelt berøring, og hamre den mod Van der Sar, som med en dårlig parering, lader får bolden til at lande lige for fødderne af Vucinic som sikkert sparker den i mål, og bringer Roma tilbage mod sejren.

Et minut efter målet, var Totti på spil, da han afleverede en perfekt bold til Vucinic som afsluttede direkte på Van der Sar.

Med et minut tilbage af kampen, kom Wayne Rooney til endnu en chance, men han blev jagtet af Cassetti, som nåede at stoppe den fysiskstærke angriber.

Kampen endte 2-1 til hjemmeholdet AS Roma, som må se bort fra Simone Perrotta, som modtog et gult kort og dermed har karantæne, men derimod kan glæde sig over at Manchester er uden deres erfarne midtbanespiller, Paul Scholes, som jo bekendt fik et rødt kort, og dermed også har karantæne.