Наши партнеры

MenuArsene Wenger: Overbevisende sejr

Champions League

Arsenal ekspederede i går aftes spanske Villarreal ud af Champions League-kvartfinalen, da de besejrede dem 3-0. Holdets manager Arsène Wenger var tilfreds med spillernes præsentationer og beskriver sejren som overbevisende.

Arsenal spillede i går den anden Champions League-kvartfinalekamp mod spanske Villarreal, hvor englænderne vandt med hele 3-0, og derved vandt 4-1 i det samlede regnskab.

Gårsdagens sejr kom i hus på en overbevisende måde, fortalte Arsenals manager, Arsène Wenger, efter kampen, og han uddybede således:

”Vi sendte et meget offensivt hold ud af Champions League, og vi gjorde det på en overbevisende måde. Jeg er imponeret af spillerne,” sagde Arsène Wenger og fortsatte:

”Vi afleverede os uden om problemerne. Vi var eksplosive på kontra-angrebene. Villarreal har mange teknisk gode spillere, men vi gav dem nogle problemer, som de ikke brød sig om,” fortalte den franske Arsenal-manager.

I Champions League-semifinalen skal Arsenal møde ligarivalerne Manchester United, som i sidste sæson vandt netop Champions League-trofæet.

”Manchester United er en angrebslystent hold, så det bør blive en god dyst. Det er en udfordring, som vi ser frem til,” forklarede han ifølge BBC.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu