Наши партнеры

Menu



Arsene Wenger: Overbevisende sejr

Champions League

Arsenal ekspederede i går aftes spanske Villarreal ud af Champions League-kvartfinalen, da de besejrede dem 3-0. Holdets manager Arsène Wenger var tilfreds med spillernes præsentationer og beskriver sejren som overbevisende.

Arsenal spillede i går den anden Champions League-kvartfinalekamp mod spanske Villarreal, hvor englænderne vandt med hele 3-0, og derved vandt 4-1 i det samlede regnskab.

Gårsdagens sejr kom i hus på en overbevisende måde, fortalte Arsenals manager, Arsène Wenger, efter kampen, og han uddybede således:

”Vi sendte et meget offensivt hold ud af Champions League, og vi gjorde det på en overbevisende måde. Jeg er imponeret af spillerne,” sagde Arsène Wenger og fortsatte:

”Vi afleverede os uden om problemerne. Vi var eksplosive på kontra-angrebene. Villarreal har mange teknisk gode spillere, men vi gav dem nogle problemer, som de ikke brød sig om,” fortalte den franske Arsenal-manager.

I Champions League-semifinalen skal Arsenal møde ligarivalerne Manchester United, som i sidste sæson vandt netop Champions League-trofæet.

”Manchester United er en angrebslystent hold, så det bør blive en god dyst. Det er en udfordring, som vi ser frem til,” forklarede han ifølge BBC.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu