Наши партнеры

MenuArsenal vejleder deres fans

Champions League

Arsenal vejleder deres fans med steder, om hvor de ikke skal færdes, når de besøger Rom for at se deres helte spille spille mod AS Roma i 1/8-finalen.

3.400 Arsenal-fans har købt billet til det vigtige opgør på Stadio Olimpico, så klubben fra London kan forvente maksimal støtte til kampen. Men alligevel er der knap så positive aspekter ved klubben har så mange fans med til Rom, fordi der før har været ballade i forbindelse med kampe mellem italienske og engelske klubber. Derfor er Arsenal kommet med tips til hvor man ikke skal færdes og andre nyttige ting.

”Hvis du tager til stadion alene, må du være opmærksom på at du er i fare. Tag ikke toget til Piazza Flaminio og brug ikke Ponte Duca D’Aost-broen, da det er vejen Ultras bruger,” advarer Arsenal i en meddelelse.

Klubben oplyser desuden, at deres fans skal holde sig langt væk fra Campo De Fiori, da det er samlingspunktet for Romas Ultras-gruppering.

For et par år siden da Manchester United spillede mod Roma, var der ballade i forbindelse med kampen, hvor flere engelske fans blev såret før kampen, så det er en velbegrundet frygt, som Arsenal har for deres fans sikkerhed.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu