Наши партнеры

MenuArsenal-talent til ligakonkurrent

Engelsk fodbold

Det kun 15-årige Arsenal-talent, Jason Banton, har indgået en aftale med Blackburn Rovers, da han efter to år i Arsenals ungdomsafdelinger ikke var kommet videre, og derfor nu har skrevet under med Blackburn.

Jason Banton tæller ikke mere end 15 år, men han har alligevel så tidligt i sin karriere valgt at se fremad, og fravalgt de trygge rammer i Arsenals ungdomsafdeling, og skrevet med Blackburn Rovers, som bare var én af de mange interesserede klubber.

Det er langt fra første gang, at Banton har vist sig utrolig utålmodig med sine omgivelser. Vi skal kun tilbage til januar, da angriberen dengang skiftede fra Arsenal til Tottenham.

Dette var dog heller ikke tilfredsstillende, og der gik ikke længe før man så Banton løbe rundt til prøvetræning hos West Ham United.

Denne prøvetræning resulterede dog heller ikke i noget positivt, i hvert fald var Banton tydeligvis ikke tilfreds nok, og tog derfor tilbage til sin gamle klub, Arsenal.

Men heller ikke her holdte han længe, for her godt ni måneder efter den rodede situation, har den engelske U16-landsholdsspiller og stortalentet endnu en gang valgt at skifte, og denne gang som bekendt til Blackburn Rovers, der nu vil få glæde af den talentfulde ungdomslandsholdsspiller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu