Arsenal storsejrede hjemme

Efter aftenens 4-1 sejr over AZ Alkmaar har Arsenal nu en sikker førsteplads med ti point.

Der var lagt op til målfest, da Arsenal her til aften tog imod hollænderne fra AZ Alkmaar. Efter 25 minutters spil kunne Fábregas med et skud fra højrefoden snige bolden forbi målmanden hos Alkmaar, Sergio Romero. Lige inden første halvlegs slutning øgede Arsenal sin føring yderligere, da Nasri scorede til stillingen 2-0.

AZ Alkmaar havde bestemt ikke spillet ringe i første halvleg, men det stod klart, at de måtte et gear op i anden halvleg, hvis de skulle hente noget hjem fra Emirates Stadium.

Englænderne kunne dog udbygge sin føring allerede 7 minutter inde i anden halvleg med endnu et mål fra Fábregas.

Arsenal skulle da også bringe sig på stillingen 4-0, da Andrei Arshavin lagde bolden til rette for Abou Diaby, men AZ Alkmaar fik dog alligevel sat en dæmper på ydmygelsen i England, da de efter 82 minutter scorede til 4-1 med mål af Jeremain Lens.

Arsenal ligger i øjeblikket på en sikker førsteplads i gruppe H med 10 point, mens AZ Alkmaar må tage til takke med en sidsteplads efter aftenens Standard Liege sejr.