Наши партнеры

MenuArsenal sendte AC Milan ud af CL

Champions League

Ved aftenens Champions League-brag mellem AC Milan og Arsenal skulle afgørelsen vise sig, at falde i kampens slutminutter i en meget underholdende kamp.

Begge hold startede meget nervøst, men efterhånden som minutterne gik, fik spillerne mere blod på tanden.

Første halvleg bød på store chancer i begge ender. Først var det Pato, der var tæt på at score, da han blev spillet helt fri, men han var lidt for nonchalant i situationen, hvor han forsøgte, at lægge bolden over Almunia i Arsenal-buret. Almunia valgte at afvente, og kunne let gribe bolden.

De første 45 minutters anden store chance tilfaldt Adebayor, der var tæt på at lægge bolden over i det lange hjørne, men Kalac fik fingrene på.

Anden halvleg startede i samme hæsblæsende tempo, som første sluttede i. Arsenals Senderos var millimeter fra at bringer gæsterne i spidsen, men hans skud sad lige i handskerne på Kalac.

I midten af anden halvleg viste Kaká, hvorfor han bliver betegnet som en af verdens bedste spillere, da han tog et langt løb fra midten og fik afdriblet to forsvarer. Han manglede dog den sidste skarphed, da han stod over for Almunia i målet.

I det 83. minut fik Arsenal endelig hul på bylden. Stortalentet med den giftige sparketeknik, Febregas, tog nogle korte træk, hvorefter han affyrede fra omkring 30 meters afstand mod Milans mål. Bolden dalede ned i venstrehjørne, og Milan-keeperen Kalac nåede lige akkurat ikke, at få fingrespidserne på, dermed scorede den unge spanier til 1-0.

I kampens overtid slog Arsenal atter til, da Walcott fandt en fremstormende Adebayor inde i det lille felt, hvorefter han sikkert kunne sende bolden i mål, og sikre englænderne en sikker 2-0-sejr.

Med holdenes 0-0-resultat ved deres første møde, betyder 2-0-sejren altså, at Arsenal sender de forsvarende mestre AC Milan ud af dette års Champions League, mens de får en billet til kvartfinalerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu