Наши партнеры

MenuArsenal sejrede på Stamford Bridge

Engelsk fodbold

Chelsea kom foran på hjemmebane mod Arsenal, men Robin van Persie ville det anderledes og sikrede med to scoringer Arsenal sejren.

Efter en lige start på kampen kom Chelsea foran 1-0 efter 29 minutters spil, da Arsenals Johan Djorou var uheldig at sende et indlæg fra Bosingwa i eget net. Arsenal var ellers godt med i første halvleg, men målene lod vente på sig.

I anden halvleg kom de til gengæld. Hollænderen Robin van Persie scorede to mål indenfor kort tid, og vendte 1-0 til 1-2. Herefter var det Arsenal, der var ovenpå, og Chelsea havde store problemer med at komme frem til chancer.

Der var ingen af Chelsea-spillerne, der rigtigt formåede at træde i karakter, og det lykkedes derfor heller ikke for The Blues, at komme tilbage i opgøret. Arsenal derimod leverede en solid indsats og et flot comeback og vandt opgøret på Stamford Bridge.

Nicklas Bendtner kom på banen med omkring ti minutter tilbage af kampen, og var tæt på at blive noteret for en assist. Men Denilson udnyttede ikke danskeren gode forarbejde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu