Наши партнеры

MenuArsenal og Fulham i nulløsning

Engelsk fodbold

Hverken Arsenal eller Fulham formåede at score, men det blev en særdeles underholdende kamp med masser af chancer.

Efter at være startet inde i tirsdagens kamp mod Roma i Champions League, måtte Nicklas Bendtner i dag starte på bænken, da Arsenal tog imod Fulham. Herfra kunne han se begge hold starte offensivt og kampen igennem kreere masser af chancer.

Hos Arsenal var det især van Persie, der kom tæt på, da han efter en times spil sendte et hovedstød tæt under mål på stolpen. Hos Fulham havde især Andy Johnson flere gode muligheder.

Bendtners afløser, Carlos Vela, var anonym i Arsenals angreb. Derfor byttede de to plads efter 65 minutter, og Bendtner skabte straks håb for mandskabets fans ved at give van Persie og Arshavin gode muligheder. Men heller ikke de formåede at passere Fulhams målmand, Schwarzer.

Fulham er dermed på ottendepladsen, mens Arsenal blot er to point foran Everton på sjettepladsen. Værre er det dog, at topholdene nu har mulighed for at trække yderligere fra. Dog halede klubben et enkelt point ind på Liverpool, der tabte til Middlesbrough. Faktum er dog, at Arsenal havde brug for tre point i dag, og det er spørgsmålet, om klubben nu er ude af kampen om det engelske mesterskab.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu