Наши партнеры

MenuArsenal nedsablede Porto med storsejr

Champions League

Arsenal vandt kæmpestort, da man på overbevisende maner nedlagde Porto, som var det et blødende bytte. Adebayor og van Persie var specielt i hopla hos Wengers drenge.

Det blev Arsenal der endte med at dominere kampen, hvor to tidligere Champions League-finalister, der i blandt den ene som sluttelig vinder, tørnede sammen i London. Det var fra starten af Arsene Wengers tropper, der gjorde sig bedst bemærket, da man flere gange var en lille kende fra at bringe Gunners foran.

Første scoring faldt efter en god halv time, da hollandske Robin van Persie nettede for englænderne. Godt targetspil fra Adebayor gjorde denne bedrift muligt, da han med en god fysik sørgede for at holde Cesc Fabregas’ aflevering ved kroppen, og derefter sende den bagud til Persie, der nettede.

Adebayor ville dog også selv prøve at score en kasse, hvilket han gjorde ti minutter senere. Muligvis havde van Persie fået smag for det med at lægge op efter Adebayors tricks ved første mål, for det var netop hollænderen der lagde bolden ind til Adebayor efter 40 minutter. Et hjørnespark endte lige i panden på den høje togoleser, der bragte Arsenal foran med 2-0, pausestillingen.

Van Persie var på spil igen efter pausen, da han udbyggede Arsenals føring. Angriberen sendte selvsikkert bolden over i det ene hjørne ved en god afslutning. Indtil i aften, har Persie ikke scoret i CL i et helt år.

Adebayor slukkede kampen efter 71 minutter, da han snildt omsatte et straffespark til mål, og dermed besejlede Arsenals sejr over de regerende portugisiske mestre. Kampen ender 4-0 til Arsenal.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu