Arsenal-nederlag i London-derby

Engelsk fodbold

Brede Hangeland scorede kampens eneste mål, da de to London-klubber, Fulham og Arsenal, tørnede sammen på Craven Cottage. Nicklas Bendtner blev indskiftet for Arsenal.

Arsenal var på forhånd favoritter til opgøret mod Fulham. Arsene Wengers mandskab fik dog langt fra en god start på kampen. Holdet er ramt af en række skader, og det betød, at midterforsvaret betød af Gallas og Toure, der ikke ligefrem er ligaens højeste par. Efter tyve minutters spil gik den tidligere FCK-forsvarer, Brede Hangeland, med frem ved et hjørnespark, og han kom først på bolden, og sparkede værterne i front 1-0.

Efter scoringen satte Arsenal sig på kampen, og pressede på for en scoring. Men selvom holdet havde flere gode muligheder, lykkedes det ikke for Arsenal-spillerne at få bolden over stregen. Det var Arsenal, der styrede kampen, men spillet var ikke godt nok, og Fulham kæmpede godt.

Fulham vandt noget overraskende kampen 1-0. Nicklas Bendtner blev skiftet ind midt i anden halvleg, mens Leon Andreasen ikke kom på banen for Fulham.