Наши партнеры

MenuArsenal-midtbanespiller forlænger

Engelsk fodbold

Arsenal forlængede nytårsaftensdag med midtbanespilleren Abou Diaby. Klubben meddeler ikke den præcise varighed, men beskriver blot aftalen som langvarig.

Nytårsaftensdag kunne Arsenal-midtbanespilleren Abou Diaby glæde sig over, at hans fremtid blev fastlagt. Han fik nemlig forlænget sin aftale med klubben.

Men aftalens længde ønskede Arsenal ikke at offentliggøre i pressemeddelelsen. Derfor har klubben blot skrevet, at denne er langvarig.

”Jeg er lykkelig over, at have underskrevet en ny kontrakt med klubben. Det beviser min loyalitet over for Arsenal, og jeg er meget glad for at være her. Det er også grunden til, at jeg er yderst tilfreds med at forlænge. Der er sket mange fantastiske ting for mig i min tid i klubben, og der sker forhåbentligt endnu flere fremover,” fortæller Abou Diaby i pressemeddelelsen, mens manager Arsene Wenger også giver nogle ord med på vejen.

”Vi er alle begejstrede for, at Abou har signeret en langvarig aftale med klubben. Abou er en fantastisk spiller, med en stor indflydelse på banen. Han har absolut potentialet til at blive en enormt værdifuld brik på Arsenal-holdet i mange år frem.”

Diaby kom til Arsenal fra franske Auxerre tilbage i januar 2006.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu