Наши партнеры

MenuArsenal med i kampen om Fernando Torres

Engelsk fodbold

Den engelske storklub, skulle angiveligt også have meldt sig ind i kampen om den spanske angriber Fernando Torres.

Rygterne florerer i øjeblikket omkring hvem Arsenals manager Arsene Wenger, vil købe som erstatning for Thierry Henry, som drager til FC Barcelona.

Ifølge spanske AS, skulle London-klubbens manager Arsene Wenger nu have udset Fernando Torres fra Atletico Madrid som afløseren.

Wenger har igennem længere tid fulgt Torres, og denne sommer kan et reelt skifte komme på tale, hvis man skal tro den spanske avis.

”The Gunners” skulle være yderst interesseret i, at drage til Atletico for at sætte sig til forhandlingsbordet med Atleticos ledelse, for at drøfte mulighederne for et køb af angriberen.

Arsenal er dog ikke de eneste, som er interesseret i den målfarlige landsholdsspiller, også Liverpool med Rafa Benitez i spidsen er ivrige efter angriberens underskrift, og de skulle efter sigende være villige til at give omkring 165 millioner kroner for Torres.Kommentér

2 kommentarer til “Arsenal med i kampen om Fernando Torres

  1. Goewitz siger:

    Ville helt klart håbe, at han tager til, Beatles byen, da det er der mit hjerte banker, og pga at det ville give Bendtner større chance for spilletid. Men igen så er det jo et spørgsmål, om han overhoved kokmmer afsted.

  2. Mikkel Exner siger:

    Tjaeh, jeg håber mest på at han bliver. Han er klubbens sjæl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu