Наши партнеры

MenuArsenal-manager optimistisk

Engelsk fodbold

Arsenals manager, Arsene Wenger, er efter klubbens forberedelser til den kommende sæson fuld af optimisme og meget positiv over for holdet.

Arsenal har under Arsene Wengers ledelse haft en succesfuld periode, men vil selvsagt gerne sikre sig endnu flere trofæer. Efter gode forberedelser forud for sæsonstarten siger den franske manager:

”Jeg er meget optimistisk for sæsonen, og jeg er meget positiv over for holdet. Vi skal altid lytte til holdninger, men man må også stole på det, man ser i kampene og til træning. Alt i alt har vi haft meget positive forberedelser, og jeg synes, vi har vist kvalitet i hver eneste kamp.”

De forestående landskampe kan dog vække en vis bekymring hos Wenger, der tilføjer:

”Det er uheldigt, at alle skal væk for at spille landskampe. Vi må krydse fingrene for, at alle kommer uskadte tilbage.”

50-årige Arsene Wenger har været manager i Arsenal siden 1996. Klubben har i den periode vundet Premier League 3 gange og sikret andenpladsen 5 gange samt vundet FA Cuppen 4 gange og vundet sølv en enkelt gang. I europæisk sammenhæng i samme periode under Arsene Wenger tabte UEFA Cup-finalen i 1999/2000-sæsonen og Champions League-finalen i 2005/2006-sæsonen.

Arsenal tager hul på Premier League den 15. august, hvor klubben ude møder Everton. Herefter gælder det Bolton på hjemmebane, inden to svære udekampe i Manchester mod henholdsvis United og City.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu