Наши партнеры

MenuArsenal i front af gruppe H efter flot sejr

Champions League

Det tog sin tid før at Arsenal fik hul på bylden mod Olympiakos, men kampen igennem spillede englænderne en flot kamp og kunne fortjent lade sig hylde efter en 2-0-sejr på Emirates Stadium, som betyder at Arsenal tager førstepladsen alene i gruppe H.

Hjemmeholdet lagde kampen bedst ud og satte sig på spillet fra kampens start og det fandt Olympiakos sig i, da de lod sig presse rigtig langt tilbage på banen, hvilket de var ved at blive straffet for efter ti minutter. Arshavin brød igennem på kanten og sendte et indlæg indover og Nikopolidis i Olympiakos-målet halvklare kun bolden, men heldigvis for ham stod der ingen Arsenal-spiller klar til at tage imod returbolden.

Fabregas var efter 16 minutter tæt på at score, da han fyrede kanonen af, men skuddet ramte overliggeren og senere i samme minut er Tomas Rosicky på spil, da han kommer frem til en afslutning inde i feltet, men den voldte ikke Olympiakos’ målmand problemer.

Hen mod pausen havde blandt andet Fabregas en stor chance, men ind kom bolden ikke i første halvleg, trods flere store chancer til hjemmeholdet, men de måtte konstaterer at den sidste skarphed i afslutningerne manglede.

Robin van Persie var kort tid inde i anden halvleg tæt på at bringe hjemmeholdet i front. Det skete, da han fik sendt bolden afsted mod mål fra en god position, men bolden blev rettet af en og blev derfor ikke farlig.

Efter 72 minutter var hollænderen igen på spil, da Arshavin fandt ham, men afslutningen blev reddet og returen landede hos Gallas, der stod i offsideposition.

Med tretten minutter igen kunne Robin van Persie velfortjent lade sig hylde som målscorer efter et flot Arsenal-opspil, der via et indlæg fra Eduardo havnede hos van Persie, der nemt satte bolden i mål til 1-0.

Fem minutter før tid blev kampen lukket, da russiske Arshavin efter et indlæg satte hælen på bolden og gjorde det til slutresultatet 2-0. Senere hen viste det sig dog at målet burde være annulleret for offside, men det skete ikke og i stedet vandt Arsenal kampen.

Sejren betyder for Arsenal at de kommer alene i spidsen af gruppe H, mens Olympiakos ligger nummer to efter at Standard Liege og AZ Alkmaar spillede uafgjort i gruppens anden kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu